Snacka om att jag har fått hem världens härligaste häst! 

Idag tänkte jag ett omväxlande arbete för Plexus, även inget pass är det andra likt så ville jag hitta på något annat än ”bara” lösgörande och dressyr. Så jag la ut en bom för att kunna galoppera över den, han kom rätt alla gånger förvånande nog! Och bytte sedan fint över bommen när jag red över den i en åtta. Det stog små hinder kvar på banan sedan pappa hade gymastikhoppat sina och jag fick ett infall att vi skulle hoppa över dom också, haha.. I lackade dressyrstövlar och dressyrsadel med långa läder. Första hindret galopperade han bara över och jag tänkte skönt, jag var liksom beredd på att han kanske skulle kasta sig över eller överhoppa sig. Men när jag red på nästa hinder kom det, haha! Vi var hur högt upp i luften som helst (han hoppade stort och genom ryggen) och jag kände bara ”helvete” men jag lyckades hålla mig kvar och Plexus tyckte det var jätteroligt! När pappa kom hem (5minuter senare) så hoppade jag tre hinder till för att visa hur duktig han var och sa till pappa att ”jag har hittat din nya hopphäst” varpå pappa svarar ”hade han inte varit så gammal och oerfaren så…” Det måste ju betyda att pappa egentligen tyckte att han var bra… 😉 Plexus är ju trots allt en hopphäst, eller iallafall en hoppstammad dressyrhäst! Hela tiden höll han sig cool och blev inte alls spänd, stressad eller drog på.