Gick upp imorse som vanligt för att hinna med stallet innan jag åkte till mitt jobb. Planen var att rida efter jobbet kl 19, ett lösgörande joggpass liknande det igår. MEN jag tycker faktiskt att Figo förtjänar en dag med bara vila, nästkommande veckor kommer bli väldigt hektiska så det gäller att passa på att låte han vila när det faktiskt går. Figo såg nöjd och glad ut och han går dessutom ute i stor hage mellan 8-19:30 så han blir inte ståendes i Box en hel dag när jag låter honom vila. Vanligtvis går han i skrittmaskinen eller så handgår jag med honom, men idag blir det alltså vila helt och hållet. 

Imorgon ska vi till Sämsholm efter att jag slutat mitt jobb för att rida igenom mina program som jag har fokus på denna våren. Det var en av dom sakerna som jag kände brast när vi var i Åstorp. St George har jag ridit så oootroligt många gånger när jag bodde i USA, med det var med en annan häst så det blir inte riktigt samma sak. FEI Mästerskap är vi helt nya på båda två, just därför känner jag att vi behöver öva, öva, öva… 

Mamma är som alltid världens bästa och följer med mig för att hjälpa till, filma och coacha imorgon. Jag har sån otrolig tur att båda av mina föräldrar är tränare och att mamma dressyrtränare som utbildadat sin egna häst upp till Intermediare.