Äntligen är det dags att checka ut från första dagen här i Åstorp. Jag är så trött nu så att ögonen går i kors.. 

Vi kom i alla fall fram till tävlingsplatsen lite efter 16, gick då en snabb promenad med en övertaggad Figo haha. Packade upp alla grejor ganska snabbt och satt till häst 17:45. Då skrittade jag ut med Sara Glennhammar en sväng i bokskogen, så himla härligt! Efter det red vi ett förberedande pass i ett utav ridhusen. 

   
    
 Figo nattad och jag har, tillsammans med mamma, sara och hennes föräldrar – Åsa och Roger, avnjutit ett fantastisk middag här på hotellet. Och nu har vi kommit tillbaka till rummet och bäddat ner oss i sängarna. 

Imorgon behöver vi inte gå upp förrän vi vaknar av oss själva (dock vaknar vi nog runt 7). Men har ingen stress att hinna upp för att tävla, jag rider inte förrän 16:50 imorgon. Figo får frukost och vi kan i lugn och ro äta underbar hotellfrukost här. Men vid 9:30 ska vi vara på tävlingsplatsen för att coacha och heja på Sara som rider ett  FEI  program för juniorer! Dom såg riktigt vassa ut idag när vi red ihop… ?

  

Alla tankar går till underbara Susanna vars häst blev sparkad på framridningen och fick en fraktur på överbenet, det är sjukt hur fort något så hemsk kan hända. Jag kan knappt föreställa mig vad dom går igenom nu… ♥️