när vi kom fram till Åstorp lastade vi ur grejorna, gick en promenad med Figo och sedan tog jag ut honom på en jogg. Joggen kändes bra och han var pigg, traven kändes bättre än innan och jag anslutande passet efter ca 25 minuter. Min häst är i bra kondition och är en stor häst med mycket muskler så därför går han två pass om dagen när jag är borta sådär (en jogg och tävlingsritten). Hemma går han nämligen en timme i skrittmaskinen på morgonen sedan är han ute i hage mellan 8:30 till 19 så därför blir omställningen till att bara stå på box väldigt stor (lägger in promenader mellan passen också). 

 Efter joggen putsade jag av grejorna och sedan gick jag och mamma bort för att kolla på tävlingarna, OCH GISSA VILKA SOM KOM DÄR! Världens bästa Lena och Jenny som egentligen inte hade planerat in att komma på denna tävligen hade på morgonen bestämt sig för att överraska oss genom att komma ner, så dom hade bokat hotell och hela grejen! Så söta… 

När det var dags att göra oss iordning innan start vet jag inte riktigt vad som hände, jag kände att jag började få ont om tid och allting bara krånglade eftersom jag blev stressad. Framridningen blev därför påverkad när jag var så ofokuserad. Kände inte att Figo lyssnade ordentligt men 10 minuter innan vi gick in på banan så klaffade det, vi lyssnade på varandra och det kändes BRA. 

Inne på banan höll vi en stor trav men han orkade inte riktigt få med sig sina bakben. Han skötte sig och gjorde precis det han skulle, jag safade i piruetterna och fick där 6 och 5.5. Han är inte tillräckligt stark så därför gör jag dom hellre lite större. Jag var nöjd med vår första nationella start och mitt mål för dagen var att ha ett jämnt flyt genom hela programmet och det kände jag verkligen att vi hade. Ritten resulterade i 62.558% (63.553, 63.026 & 61,184). 

Efter ritten så fickFigo givetvis massor av morötter och pussar från oss alla fyra. Både han och jag älskar verkligen  att vara iväg på meeting. Men jag var sååå trött efter starten så vi åkte direkt till Tomasdals och la oss.