Är åter igen väldigt nöjd med min häst, trots resultatet på lite över 62%. Idag hade jag en bra känsla och han kändes fin i formen (uppe med nacken). Men vi fick tyvärr många missar, missar som vi kanske inte annars brukar ha. 

Han var väldigt taggad idag så han fattade galopp efter första halten, efter det fick vi en taktmiss i första travökningen. Där efter gjorde vi ett fint trav- och skrittprogram som jag är nöjd med. I galoppen kunde jag påverka honom lite mer i piruetterna – jag höll mig lugn och andades ordentligt så vi tog oss runt dom, men dom var för stora, där av dåliga poäng. 

I tvåorna så tänkte jag dumt nog, ”gör nu inte ettor…”, vilket resulterade i att jag blev alldeles för långsam och det blev en trea istället. Då tänkte jag ”ojdå” och så blev det en trea till haha. Så det var helt och hållet mitt egna fel. Direkt efter dom två treorna så gjorde vi 7 jättefina byten i vartannat. 

Efter galoppen fick vi också en skit-miss där han saktade av till skritt istället och sedan fram i trav, sånt drar ju också ner såklart.

Som ni hör – många missar. Men jag är nöjd för att känslan överlag var bra. 62% är en godkänd ritt och alla delar som blev bra blev verkligen bra och fick bra poäng. Och när allt sitter inne på banan så kommer det här bli jättebra! Jag är så sugen på vad framtiden har att ge oss – eller snarare vad vi nu ska träna och kämpa oss till framöver.