Fick 61.9 % i dagens PSG, allt det som känts jobbigt under veckan var som bortblåst och jag hade en riktigt fin känsla, han kändes mjuk och fin samt lyssnade bra framåt och bakåt! 

Inne på banan så älskade han underlaget och blev väldigt spänstig i traven – wow! Men genom hela programmet hade vi flera missar… I första travökningen så fick han en taktmiss, skrittpiruetterna blev ovanligt dåliga,  på kortsidan efter galoppförbundet gjorde han två ettor – varför vet jag inte men han fortsatte fint in i galoppslutan som om ingenting hade hänt, högerpiruett blev jättedålig och han hävde sig medan vänsterpiruetten blev lite bättre men inte fantastisk (men där är vi inte än) och i serien med treor så missade han ett byte – vilket han annars aldrig gör så det kändes också konstigt.

Men målet med dagen var att hålla honom jämn i traven (det som varit problemet under veckan) och att han är mjuk och med. Jag måste faktiskt säga att trots alla dessa missar så är jag nöjd för han gav mig ändå en bra känsla. Och har jag så oroligt många missar och ändå 62% så kan ju inte 64% vara så långt borta!

Ikväll har vi ätit middag ihop med fyra andra familjer, så himla roligt! God mat och mycket skratt. Nu ligger jag i sägen och klockan ringer återigen kl 5 imorgon! Första starten är 8:15 så det blir frukost on the go, känns ju roligt när man bor på hotell haha! 

Godnatt!