Hej mina hjärtan ❤️

Idag är det lördag och dagen innan tävling 😍 det är typ den bästa dagen! Jag brukar vanligtvis jobba i butiken på lördagar, men idag är jag dessutom ledig! 

Mina sambo är på jobb hela helgen så igår sov jag faktiskt på gården. Så mysigt att vakna upp i huset med hundarna, kolla på Lövsta Future Challange på nätet, äta en lång frukost och sedan gå ut till stallet. Pappa är iväg och tävlar och mamma är på clinic så idag är jag helt själv hemma, snacka om att det var länge sedan… Jag har fodrat hästarna lunch och mockat stallet innan jag gick in för att själv äta lunch. 

Har verkligen inga som helst planer på att ha en stressig dag. Så nu är lunch uppäten, klockan är 15(oups) och snaaaart ska jag ut och rida Figo ett förberedande pass inför tävlingen imorgon och sedan packa ❤️ lugna, helt press och stressfria dagar det bästa.