Bästa hästen alltså… Han känns så himla magisk just nu! Idag gick ALLT bra, inte ett enda snedsteg och hela tiden så himla positiv.

Vi började med traven (öppnor och slutor). Hela tiden fokus på ett bra tempo och uppförsbacke, luftig front. Efter det gjorde vi lite skrittpiruetter, innan vi satte igång med galoppiruettet-jobbet.

Idag så skrittade vi på en liten volt, fattade galopp och vände direkt. I höger varv får jag stor hjälp av att dutta med spöet mot höger bakben. I högervarvet så kan han bli jämfota för att han sätter sig så.himla.mycket över bakbenen. Med lite hjälp av spöet så får vi ett bättre flow och det blir lättare för oss båda. Vänster varv kändes bra ifrån början.

I våran intermediare 1 kür så lägger vi piruetterna på en serpentin-båge och därför övade vi på det idag, och det gick riktigt bra! Så långe jag är uppe med blicken och tydlig med vart vi ska så förstår han precis. Och likaså med galoppombytena i vartannat som vi ska lägga på en båge, det är så viktigt med blicken.

Vi avslutade med att trampa lite, och det går bättre och bättre för varje gång! Så kul 😀

Imorgon ska vi nog rida ut en sväng innan jag börjar jobba, alternativt går jag bara med honom. På lördag måste jag jogga igenom honom så han är redo inför att gå Intermediare 1 på söndag!

   
Idag var det så varmt när solen låg på på ridhuset så jag kunde rida i piké, härlig känsla! 

 
Pusskalas efter passet