Måste bara berätta för er om Dekaltext.se! Har länge letat efter ett företag som gör snygga boxskyltar till hästarna, sadelskåpsdekaler med mera. Och i denna eviga djungel hittade jag dekaltext.se. 

På hemsidan kan man på ett enkelt sätt prova sig fram gällande typsnitt och utseende, när man bestämt sig för hur man vill att det ska se ut lägger man en beställning på de produkter man vill ha. Jag beställde boxskyltar, sadelskåpsdekal och en tränsskylt. 

Väldigt förmånliga priser och jag måste säga att jag blev förvånad över hur billigt det var! 

När man har lagt sin order får man ett bekräftelse mail och en pdf-fil som visar hur slutprodukterna kommer se ut, vill man ändra något är det inga problem. Supersnabb kundservice och dessutom riktigt trevliga, sånt tycker jag är guld värt – när det inte känns som om man är jobbig utan ”inga problem, klart vi löser det”. 

 

Pdf-filen 

Är man nöjd med utseendet skickas de direkt till produktion och sedan hem till brevlådan! Jag beställde mig onsdag kväll (natt) och hade fått dom färdiga produkterna på fredagen. 

Med till boxskyltarna får man skruv att sätta upp mer och jag måste påstå och sadelskåpsdekalen inte var så mycket svårare att sätta på än ett klistermärke – perfekt! 

Jag är verkligen supernöjd! Nästa gång blir det tränsskyltar till alla hästarna, sist fick bara Figo – kostar 25 kr och ser riktigt proffsiga ut! Och så ska jag övertala mamma om att jag ska få köpa dekaler till transporten… 😉 

 

 

Boxskyltar i plåt  

Sadelskåpsdekal