I tisdags så red jag Grace innan vi åkte till Sämsholm, hon var faktiskt riktigt fin! Det är så mycket power i den hästen, det gäller bara att få henne med sig och få henne till att fokusera på rätt saker.

Imorse så hade jag utsläppet själv, med fler hästar än planerat, men det gick bra ändå såklart! Hann med att mocka alla boxar som var mina för dagen (5st), packa hö och fixa kraftfoder och vatten. Dessutom hann jag med ett riktigt härligt dressyrpass på Figo. Fokus låg på att hitta en bra böjning i nacken i skolorna men att samtidigt se till så att han inte dyker. Det gick faktiskt över förväntan, gör bara ryttarinnan rätt så… 😉

Imorgon har Figo gjort sig väl förtjänt av en SPA-dag, med allt vad det innebär! Och på fredag ska vi rida ett förberedande pass inför lördagens tävling. Vi ska rida en MsvA:1 i Nordhalland. Jag är så galet taggad på att få tvätta Figo, putsa och packa alla saker, det känns som halva nöjet med att få tävla. Dessutom ska jag passa på att tvätta Figos alla täcken, BoT skydd och borstar så att dom också är rena när Figo är nytvättad….