Tycker ni det är roligt när jag lägger ut vecko-scheman? Själv så gör jag ju mest samma saker hel tiden så tycker kanske inte det är superintressant

Måndag: Hästarna vilar, Chocolate & Nicki fixa tänderna, Figo Equiterapi

Tisdag: Alla rids

Onsdag: Alla rids, träningar Herrljunga

Torsdag: Alla rids osv osv osv….. Det är liksom inte så intressant 😉

Idag har varit en väldigt lugn dag i alla fall, har till och med hunnit äta lunch med min syster i stan. Chocolate och Nicki har fått tänderna fixade (lyx att ha pappa som hästtantekniker) samt att Figo har fått Equiterapi behandling av Carola igen. Allt är färdigt i stallet och jag har ägnat större delen av förmiddagen åt att städa i stallet. Nu har jag tänkt ka hem alldeles strax och lägga mig i soffan – hör och häpna! Ska även hämta ut ett paket som jag inte har en aning om vad det är!