idag är det hopptävling som gäller för pappa och tanken var att min syster skulle varit med som groom, men istället blev det jag. Varför…? 

Jo det var så att jag igår såg på Facebook att vår klubb behövde en lagryttare till en LB:1 imorgon och då tänkte jag att jag skulle ”damma av någon häst” och starta men då fick min syster den briljanta idéen att hon skulle rida. Till det bör tilläggas att Bea är hoppryttare och inte tävlat dressyr på säkert 8 år, hennes häst har aldrig haft dressyrsadel och jag tror inte Bea har suttit många gånger i en dressyrsadel efter de senaste 8 åren, haha! 

Men vill vi något så vill vi, Bea anmäld och steg upp 6:30 imorse för att prova att rida med långa läder, i min dressyrsadel och rida igenom dressyrprogrammet. Det gick riktigt bra och hoppas verkligen att det går bra för dom idag när dom ska starta 🙂 När Bea gör något hon tycker är roligt så går hon verkligen all in och har planerat upp outfit och hur dagen ska genomföras i minsta detalj sedan hon bestämde sig för att starta, haha!

  
Bea och Copy-Cat

Så därför är jag groom idag, till världens bästa pappa! Som idag ska en 120 och två 130 ihop med sina två ston 🙂