J Lindström Dressage

Eat - sleep - ride - repeat

FRAMÖVER

Nästa vecka är det träningsläger här hemma, både för hopp och dressyr. Det har jag dock inget att göra med, men tänkte träna på måndag och tisdag för att sedan får ta det lite lugnare onsdag, torsdag, och sedan rida på lite igen till helgen. Hoppas att han kan hoppa någon gång denna helgen också! På onsdag kommer även Emma Frankenberg och hennes Welle som ska flytta ner till Skåne från Stockholm och mellanlandar över natten hos oss/passar på att fixa tänderna på Welle.

Nästa tävling är den 20 juli, helgen efter det 29-31 juli är det kurs hos Peter Härnstam (min tränare) vi ska dock inte rida alla dagar men hoppas kunna rida två pass i alla fall, både jag och mamma. Nästa tävling efter det blir på Wermland Equestrian Games, där Lag-SM i dressyr går(11-14 augusti). Jag skulle ridit lag för Särö men vi är en ryttare kort. Dock har jag anmält mig till Int1 fre-sön så vi åker upp hur som helst. Dessutom ska pappa också tävla där (dom har hopp- och dressyrtävling samtidigt) så det kommer bli jätteroligt! Vi åker upp hela familjen och med totalt 4 hästar.

DM går första helgen i september och i år går det bara 15 minuter ifrån oss, där startar vi Msva:1. Hösten ser i övrigt oplanerad ut…. Vi ska väl främst träna så vi är redo för IntII till våren, KUL!!img_3338.jpg

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*