Idag skiner solen! Jag sitter i skrivande stund på Bettfysiologen i Borås och väntar på min tid. Vi ska ta avtryck för bettskena och så fortsätter min akupunktur. Har så otroligt ont i mina käkar och tänder att jag vissa nätter knappt kan sova…. Men nu äntligen efter att jag hamnade hos bettfys för typ 2-3 månader sedan så har det börjat bli framsteg! Akupunkturen gör jättemycket och förhoppningsvis så kommer bettskenan också göra det. Tanken är främst att jag ska sova med den men också rida med den (biter ihop väldigt mycket då). Om värken försvinner är det jättebra annars får vi kika på andra alternativ.

När jag kommer hem ska alla hästar tränas och ikväll kommer en ny häst för träning och även den hästens hagkompis (liten ponny) följer med för att den inte ska bli själv hemma, tur att vi har mycket plats och stora hagar 😉

Längtar sååå efter att få träna Figo idag! Russel också förstås eftersom han ska tävla på söndag, men jag vill så gärna öva på att sätta samma känsla jag och Figo har hittat i traven även i skolorna. Det lösgörande passet igår gick super!

Morgonmys