Hej fina ni!

Den här veckan har verkligen gått i 180. Jag kom hem ifrån semestern i söndags och tidigt i måndags morse var jag ute i stallet, det kröp verkligen i hela kroppen!

Jag red Figo och Russel, båda skötte sig bra. Russel kändes som en hel miljon och Figo sa att han ville ha sommarlov ett tag till men kämpade ändå på haha. Domino (som står hos mig i träning) longerades efter 1 veckas vila så att jag kunde hoppa upp och rida dagen efter, han gjorde båda passen väldigt bra.

Tis-onsdag var det träningsläger hemma för ponnysar som tränar för mamma i vanliga fall, vilket innebar att både paddock och ridhus var upptagna, därför gick alla hästar sina pass på åkern – Figo kändes helt magisk (fortsatt på träns), Domino skötte sig över förväntan och likaså Russel. Känns så roligt att ha så fina hästar hemma!

En utav ponnyerna stannade kvar för mer träning över helgen och in i nästa vecka. Det är första gången jag rider ponny på väääääldigt länge och det var så roligt! En superfin ponny 🙂 Och igår kom ytterligare en häst (Queeny som varit hos mig innan) som stannar en vecka för träning. Det rullar på nu 🙂