Oftast brukar jag lägga träningspassen så att han kan ta det lite lugnare dagen efter, antingen en lätt jogg, uteritt eller promenad (givetvis tränar vi också flera dagar i rad ibland också, eftersom det behövs om man vill tävla på meeting). Men dom senaste gångerna har Figo gått promenader dagen efter – för att jag trott att han ska vara väldigt trött, MEN han har varit heeeelt sjövild hahah. Aldrig på ett farligt sätt eller blivit elak mot mig, men ändå, en riktig galenpanna… 

Idag var första delen av promenaden relativt lugn (förutom att han stått på gången och dansat tango i 15 minuter innan det). Men under en del av promenaden så mötte vi pappa som körde traktorn. Därför gick vi in i en utav sommarhagarna, där inne början han gräva med ena frambenet, eller snarare slog ner det frekvent i marken, he-he.  Och två sekunder senare så ligger han ner (!!) för att rulla sig. Jag fick en liten släng av panik innan jag fått upp honom, tänk om han hade trasslat in sig i grimskaftet… När han var uppe på alla fyra igen så tjöt han, som bara han gör när han är busig, kastade sig runt mig och bockade och ställde sig sedan på bakbenen  rätt upp i luften, snacka om att han fick sommarhags-feelings. Sedan passagerare han heeeela vägen hem. 
När jag skulle släppa in honom i hagen upptäckte han att Grace (hans hagkompis och girlfriend) inte var där, så gick jag ca 50 meter in i hagen innan jag släppte honom (det är lite stenigt och ojämnt underlag i början av hagen) om i fall  att han skulle springa iväg. Vilket han givetvis också gjorde i full karriär – tillbaka mot öppningen. Så jag sprang också mot öppningen, som tur var så hade jag staketet på min högra sida och Figo på min vänstra sida så jag kunde mota honom. Ibland undrar jag vad det flyger i honom… Efter det sprang han några vändor fram och tillbaka skrikandes i hagen, han fick visst sin beskärda del av motion även idag trots att han skulle ta det lugnt… ?  
    
  
  Har tyvärr inga bjussiga bilder på Figos galenskap, alla bilderna är innan och efter han flippade ur ?