Igår imorse steg jag upp en stund innan 6 för att ge hästarna frukost, och sedan träna min fina Figo för mamma. Är så otroligt tacksam över att ha min mamma som tränare, hon finns alltid där! 

Träningspasset gick dessvärre inte alls bra och allt jag kan tänka på är att han har halkat i stallgången. Jag är aldrig såhär nojjig annars men det är väl för att jag har så mycket som står på spel just nu… Vissa delar under träningspasset kändes väldigt bra men bitvis blev det bara fel.  Allt jag kunde göra var att andas och försöka göra det bästa av situationen men det är lättare sagt än gjort! Vår equiterapeut kunde dessutom inte komma ut. Känns som om han är sne i bogarna igen – fast åt andra hållet denna gången. Det är bara försöka att ta nya tag tills idag och göra så gott vi kan. Hur som helst så har jag världens finaste häst! Och det är säkert bara jag som inbillar mig att det känns annorlunda, haha… 

Igårkväll packade jag i flera timmar, vet inte varför det tog så lång tid men det var skönt att bara hänga i stallet och pyssla. Figo stod under värmefilten i säkert 3 timmar och myste, snacka om glad häst! Han älskar den verkligen. Så smidigt att jag inte behöver stå där utan hinner göra massor av andra saker samtidigt! Masserade igenom hela kroppen innan jag tvättade av honom. Smörjde sedan hovar och satte på han BoT och nattäcke. Hoppas att värmefilten gjorde någon nytta till idag men det känns så!