J Lindström Dressage

Eat - sleep - ride - repeat

Godmorgon! 

Hallådär! 

Jag och mamma sitter i bilen, hon är världens bästa och är så troligt tacksammares att hon kör och groomar åt mig hela tiden! Imorse var vi uppe vid 4, jag gick ut och fodrade hästarna och knoppade Figo medan mamma gjorde frukost och packade färdkost. Vi sa på skämt innan att ”hoppas jag kvalar klart denna helgen så mamma slipper köra mer”. Vi kommer ha åkt över hela Sverige under den här våren, och ett avstånd på 3 timmar till en tävlingsplatsen känns nu relativt kort, idag räknar vi med 5… Nu har vi varit borta flera helger i rad och hon offrar väldigt mycket för mig skull. Men saken är den att hon gör det med glädje, och har inget emot att göra det hon gör – eftersom vi gör allt det här tillsammans.

Jag har passat på att sova en timma i bilen och sedan gjort lite annat som jag inte hann med hemma – typ borta av luddet på mina skydd så det blir fluffigt igen efter tvätt osv. Nu ska jag fixa hår och smink.  

Som ni kanske vet så är vi påväg till Segersta, eller rättare sagt Sigtuna – men tävlingen hålls i Sigtuna. Vidkommer däremot bo på Segersta och Figo kommer vara uppstallad där. Idag, 13:15, rider jag St George (PSG)  och imorgon rider vi FEI Mästerskap. PSG är vårt favoritprogram, Figo gillar inte travdelen i Mästerskapsprogrammet, där det är volt (8m) direkt in på kort diagonal och mellantrav. Den linjen har vi blivit mycket bättre på men den är verkligen inte en favorit… 

Denna helgen tävlar även Susanna på Dobbie, ska bli jättekul att träffa henne igen! Hon rider samma klasser som mig och vill också kvala in till SM. Förra året red hon SM som junior och blev då 10, hon rider väldigt vackert och mjukt. Idag startar hon 11:24 och vi är nog framme precis tills att hon startar, hoppas vi hinner. 

Sara skulle också varit med denna helgen och tävlat men dom har strukit sig, men imorgon kommer dom och tittar, så vi kommer träffas i alla fall 🙂 

Figo står i alla fall snällt på transporten men han längtar nog tills vi kommer fram då han får ta en promenad! 

1 Kommentar

  1. Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*