Hej fina ni!

Idag var tredje och sista dagen på Gränsbo för denna gång. Jag är sååå otroligt nöjd med alla tre träningsdagar här, Figo har verkligen känts så himla fin, pigg och fräsch!

Idag jobbade vi vidare med piruetterna och piaffen främst, även om han kanske var liiiite trött (med all rätt) så kämpade han på bra och det märktes att han hade förstått vad han skulle göra. Fick bra koll på båda dom rörelserna, sen är dom långt ifrån perfekta men vi har äntligen hittat en bra piruettgalopp där han är kvick och inte häver sig runt. Jag kan vända kvarts vändningar i den galoppen nu på ett bra sätt men när jag vänder in i en helpiruett blir det svårare, men det är bara att jobba på. Han överanstränger sig så som han gjort innan och han måste bara förstå att han inte ska ta i så mycket för att det ska bli bra.

Och i piaffen fick vi till ett jättebra jobb där han trampade i en jämntakt utan att bli bred bak och korsa fram och jag kunde jobba själv utan stöd från marken. Tror inte jag har förklarat hur vi gör men jag tar det i ett annat inlägg!

Fick även hjälp med bytena i varje där det har krånglat lite det senaste. Lösningen var att jag måste vara mer still med handen, han flyttat händerna i sidled över manken och tagit för mycket i nya innertygeln, vips så gick det jättebra när jag gjorde rätt! Haha, det är så typiskt men det är så oroligt roligt när man får rätt hjälp och poletten trillar ner.

Tack snälla Rose och alla på Gränsbo för tre underbara dagar! Jag hoppas vi kommer tillbaka riktigt snart igen, längtar redan ❤️ Och tack världens bästa Figo för att du är en sån kämpe ❤️