HUR KUL SKA DET BLI ATT U25 FÅR ETT EGET SM(RM)???!

U25 får eget SM

Jag är i alla fall överlycklig! Har i många år tyckt att det varit så tråkigt att det inte finns något SM för U25, glappet mellan YR och senior blir ju så himla stort. Och ska man rida SM som senior, vilket går i grand Prix, så tar det ju några år – i alla fall om man är som mig och inte har en färdigutbildad häst 😉

Nu är jag inte 100% säker på vad SM för U25 ska gå i , men antar att det blir Int II – och det känns ju faktiskt inte helt galet långt borta?! Helpiruetter och alla bytesserierna sitter, passagen är okej, det är ”bara” piaffen som ska befästas helt och hållet. Hur som helst ska jag ha det som målet på en 2 årig plan! Utan mål och drömmar kan jag inte ta mig någonstans, faktiskt. Hade jag inte haft målet/drömmen/viljan att ta mig till SM i år och sett att det var möjligt så hade jag aldrig ansträngt mig eller kämpat så hårt.

Kul nu med ett SM för U25, innan det så kändes det ju som att chansen att få rida SM igen skulle vara lika med noll(som senior), hehe, även om jag tror och  vet att Figo och jag kan gå hela vägen!

Den blicken!

Den blicken!