Jag gick upp tidigt imorse för att fixa stallet och nu har jag och min sambo Christopher precis kommit ner till stugan i Falkenberg (som hans familj har). Det är så otroligt mysigt här och verkligen avkopplande!

Vi ska göra absolut ingenting både idag och imorgon, både han och jag behövde det nu och det känns fantastiskt att ha tillgång till stugan så kan man åka ner när det passar utan större planering.

Höll på att skriva att det blir en hästfri helg men jag var i stallet både imorse och kommer dit imorgon em/kväll igen 😉 Men i övrigt ingen häst. Jag skulle egentligen tävlat Figo i Hammarö idag och Chocolate i Ulricehamn men valde att stryka mig till båda och det kändes verkligen som rätt beslut, väldigt skönt.

Jag har många duktiga elever som är ute och tävlar i helgen, så kul att kunna ”hänga med” via Equipe! Och jag glädjs så mycket med alla duktiga ryttare som jag känner som är ute och presterar, både här i Sverige men även internationellt! Heja er!