J Lindström Dressage

Eat - sleep - ride - repeat

Inför tävling

idag är det som sagt dags för tävling! Sent igår kväll kom jag på att jag glömt tvätta mina vita ridbyxor – så typiskt mig.. Jag har flera par men bara ett par favoriter. Vi åker inte förrän vid 13 så hoppas dom hunnit torka tills dess! 

Det är som sagt tävlingsdebut för mig och Plexus tillsammans och det ska bli jätteroligt. Igår tränade vi och han kändes superfin, vi jobbade på att hitta ”tävlingsformen” vilket inte är så svårt för honom då han gärna går i den hela tiden. Men fokuset låg på en mer aktiv trav i den formen och en mer avslappnad galopp. Känns han lika fin som igår så kommer detta gå superbra! 

Figo bjöd också på ett fint pass på träningen. B:4 är ju en lättare klass än vad vi tävlat det senaste så det känns faktiskt väldigt skönt! I den förra b:4 vi red blev vi ju faktiskt tvåa – på nationell tävling! 

Jag startar 17:18 med Figo och 18:39 med Plexus så det kommer bli riktigt tight, men båda mina föräldrar ska med så det löser Sif förhoppningsvis ☺️ 

Nu ska hästarna få gå ut en sväng innan jag ska ta in dom för att tvätta och knoppa! 
Jag är taggad!! 

  

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2018 J Lindström Dressage

Producerad av WebArtDesignUpp ↑