Hej!

Jag är23 år, uppväxt på hästgård och tävlade i eliten på ponny, har nu mer placeringar upp till Int1. Efter studenten jobbade jag hos Mette Rosencrantz dressyrstall i Los Angeles och när jag kom hem där ifrån började jag skola om en egen uppfödning (e. Feliciano ue. Cardento, hopphäst) till dressyrhäst. I dagsläget rider vi Int1 men siktar fram över mot Grand Prix.

Jag bedriver min verksamhet på en mycket funktionell anläggning med ridhus, paddock, skittmaskin med mera. Fina hagar (både större och mindre, gräs osv) finns för din häst att gå i. Hästarna är ständigt under uppsikt. Även sommarbete kan ordnas.

Mitt största fokus är att utveckla hästar på ett hållbart och varierande sätt så att hästarna tycker att det är roligt att arbeta. Tillsammans lägger vi upp en plan för din häst och vad DU vill ha ut av utbildningen av din häst. Jag har ett nära samarbete med båda mina föräldrar som är utbildade C-tränare i dressyr och B-tränare i hoppning, samt hästtandtekniker. Jag lägger stor vikt vid arbete både från marken och ryggen för att komma nära hästen. Hästen kommer få varierad träning utifrån sin ålder. Det finns även möjlighet att få massage/equiterapi till din häst av utbildad.

Din häst kan komma till mig månadsvis, veckovis eller vid enstaka tillfällen. Har även möjlighet att ta emot din häst om du ska iväg på semester eller liknande (med eller utan ridning av din häst) för bästa möjliga omhändertagande.

Kan ta emot både hästar och ponnyer (är lång men väger 60kg). Har viss unghästvana och även om min inrikting är främst dressyr så tycker jag det är roligt att hoppa!

Håller även träningar, både på gården samt på andra anläggningar, kontakta mig vid intresse.

Har F-skatt

PRISER

Full träning 1 månad: Uppstallning, foder, daglig skötsel, träning= 7000kr inkl moms

1 veckas träning: 100kr/dag för uppstallning, 250kr/ridpass (5 st) =2050kr inkl moms

Försäljning av häst: som häst i full träning (7000kr/månad)  samt 10% provision vid försäljning

Uppsutten träning av mig: Du kör din häst till mig och har hästen framskrittad = 300kr inkl moms

Träning: 40minuter, framriden innan passet börjar =250kr inkl moms, 200kr/ekipage om man rider två och två

Uppstallning/övernattning: 100kr/dag

Förfrågningar via mail jaquelinelindstrom@icloud.com,  via min Facebook https://www.facebook.com/jlindstromdressage/,  0765528871, eller via kontaktformuläret nedan