Ja jäklar ni, idag var det mer krut i lilla hästen ? red ett pass imorse som kändes ok, han reagerade inte över sporrarna på ett dåligt sätt vilket var väldigt skönt.

Hade en väldigt genomgående framridning, fick igång honom ordentligt och det kändes så mycket bättre än igår. Inne på banan höll vi ihop det bra och jag är riktigt nöjd över hur bra det gick ändå. Vi hade en stor miss i tvåorna som jag lagt på båge vilket både drog ner poängen för rörelsen och för svårighetsgraden tyvärr. Men överlag hade vi hade ett mycket bättre flyt än i går och jag var riktig nöjd när jag gjorde sista halten. 

För att få poäng i kür-cupen behöver man få över 66% och vi fick irriterande 65.542%, vilket såklart känns jättetråkigt såhär i efterhand. Såpass tråkigt att jag börjar bli missnöjd med ritten även om jag var jättenöjda när vi var färdiga, och det borde jag inte alls vara ❤️

Såklart finns det massor som ska bli bättre och det är så det är när man utbildar sin egna häst. Vi behöver få till mer samling och bärighet och samla honom mycket mer i piruetterna, nu blir dom för stora eftersom jag är rädd att han ska häva sig runt. Det känns som om vi missat väldigt viktiga delar i vinterträningen tyvärr, men vi kommer igen ??

Imorgon rider vi Int1 och hoppas jag kan hålla ihop det lite ytterligare då! Jag vet ju att han kan. Redan nästa helg ska vi rida küren igen och det ska bli jätteskoj! Nu har jag startat den en gång så kan andas lite mer nästa gång ?