Hej!

Alltså livet på meeting är så härligt men livet på hopptävling är minst sagt lite mer stressande än dressyrtävling, hehe.

Jag hoppar ju en del hemma och hade gärna hopptävlat men den där jäkla framhoppningen ger mig sån ångest. Kallar den på skämt för djävulshålan, eller ja skämt och skämt ibland känns det så faktiskt.

Igår så red pappa i början på klassen så mitt under framhoppningen hoppade alla av för att gå banan. Jag kan ju säga att lugnet som la sig över framhoppningen var helt otrolig, alla hopphästar som var galna bara sekunderna innan skrittade i slowmotion med huvudet ner i marken.

I övrigt så ser man ryttare motionera sin hästar i både mjukisbyxor, jeans, sneakers och gummistövlar – den dagen det skulle hända på en dressyrtävling 😅

Pappa gjorde två fina starter igår, dom hoppar så jäkla bra just nu. Men i första klassen var han själv inte nöjd med sin ridning och fick 8 fel och i andra klassen med den andra hästen var han supernöjd med sin ridning och då var hästen istället lite oschysst och bjöd på tre nedslag. På’T igen idag bara 💪🏼⭐️

Pappa och primavera ❤️