Den här helgen börjar lida mot sitt slut. Vi har haft en superhärlig helg tillsammans jag och mamma. I skrivande stund sitter vi och kollar på Grand Prix kür men ska snart packa ihop och åka hemåt.

Starterna i helgen har varit helt olika haha. Igår var vi "lugna och fina" som min sambo skrev efter att han följt oss live på equisport.se eller som en "promenad i parken" som pappa sa. Ni fattar, och domarna ville ha mer power. Framridningen blev alldeles för lösgörande och vi missade helt de samlande jobbet. Oups 😇 61%

Tränade ett pass på kvällen och han kändes mycket bättre men han har helt klart mjölksyra i kroppen från träningen för Jenny Schreven i torsdags.

Idag var vi mer uppstyrda med mycket mer tryck och energi, men som också ledde till lite mer missar. Vi har inte styrkan än för att ösa på liksom, men på framridningen kändes han jättebra! Vi måste öva mycket mer hemma på att hitta en riktigt bra trav med tryck och sedan ligga kvar i den, varv på varv, nu orkar han bara korta sträckor. Procenten blev högre 65,4% men känslan var lite spänd. Mjölksyran satt kvar (såklart) och vi gjorde dåliga piruetter pga det.

Nu har vi typ 1,5 månad av bara träning framför oss och sen jäklar ska vi försöka visa på riktigt vad vi kan 💪🏼