Stannade kvar efter min start till 15:00 för att kolla på U25. Väldigt inspirerande och det är helt klart ett mål för nästa år! Figo har lätt för bytena (både ettor och tvåor), helpiruetterna är för oss lättare än halvpirutterna då vi enklare hittare ett bra flyt, passagen gör han bra och det enda som är (så klar vi måste bli bättre på alla delar innan vi rider Int II) är egentligen piaffen men jag vet att den finns i honom och som tur är så är han ju väldigt lättlärd.

Det var en bra tävlingsdag på en riktigt bra arrangerad tävling – rolig musik, trevliga funktionärer, gott fika och fantastiskt underlag (Figo älskar deras fibersand)! Vad mer kan man begära?!

Träffade dessutom Lovisa Olén och Esther Kaså, gud vad jag har saknat dom! Vi tävlade ponny ihop, red Lag-SM och individellt SM tillsammans och var på mer eller mindre alla tävlingar ihop och det var verkligen så roligt! Lovisa har jag träffat på några tävlingar under förra året men vi har aldrig haft tid att sätta oss ner och bara prata – igår pratade vi  i flera timmar. Härligt!

Saga Terrvik var också på tävligen med sin charmiga Tango, så himla duktiga och jag är så glad för hennes skull att det gick på bra i Int II debuten! 65.6% fick dom och Tango är verkligen gjort för dom klasserna, han älskar att visa upp sig och det verkar som om han hellre gör ettor, tvåor och passage än någonting annat! Hann prata med henne en stund efter min start och precis innan hon skulle in på banan. Det är så roligt att hitta nya tävlingkompisar, eftersom jag har varit borta från tävlingssammanhang i några år så tappar man ju kontakt och jag var inte ensam om att sluta rida. Så nu när man träffar nya härliga tjejer så blir det verkligen roligt att vara ute! Nästa helg när vi ska till Hammarö så åker Saga till Willands, men två helger efter det ses vi i Björbäck. Tjohoo!