Jag är uppvuxen på hästgård tillsammans med mina  underbara föräldrar och min äldre syster, men nu mera bor jag i en bostadsrätt tillsammans med min sambo 15 minuter från gården. Vi har tillsammans 13 hästar och två föl som kommer nästa år.

Jag och min mamma tävlar i dressyr medan min pappa och storasyster tävlar i hoppning och är båda två hästtandtekniker, dom har gått sin utbildning i USA.

Vi bor på en relativt stor gård med paddock, ridhus, skrittmaskin, stora gräshagar och allt vad man kan tänkas behöva. Vi har under många år hållt på med uppfödning som fått fram många fina avkommor bland annat min häst Figo.

Mamma (Annika Lindström) har ridit Intermediare på en häst som hon utbildade själv och har efter och innan det ridit på en stadig och hög nivå på flera olika hästar, var av flera av dom har varit egna uppfödningar. Mamma är utbildad c-tränare i dressyr men har som sagt kunskaper lågt över det. Hon var bland annat mycket delaktig i min framgång som jag hade på ponny när vi var rankade 7:à i Sverige bland d-ponnys. Det är guld värt att ha sin tränare med sig varje dag och även om mamma har ett pressat schema med mycket träningar så har hon alltid tid för mig. Hon vill att jag ska lyckas och offrar nästan alla helger hon själv skulle kunnat tävla på på mig och mina tävlingar, det känns fantastiskt även om jag inte vill ta det ifrån henne. men vi gör verkligen detta tillsammans <3 

Min pappa (Benny Lindström) har alltid tävlat högt i hoppning, bland annat nordiska mästerskapen osv. Tillsamamns med Figo red han nationellt 140 med placeringar. Just nu har han två superfina ston som han har utbildat själv och tävlar även med dom 140cm.  Han är både b-tränare i hoppning och hästtandtekniker; som ni kanske vet. Han har en otroligt fin ridstil och har utbildat många hästar på hög nivå, han är väldigt inspirerande med sin ridning och hästtänk. Lite kul fakta är att pappa är faktiskt den som hoppade in Matrix (som gick OS med Lisen Bratt Fredricson) och tävlade internationellt på Matrix mamma Medusa.

Min storasyster är två år äldre än mig och är helt besatt av skäckar 😉 Hon har hittills två i sin samling och senaste tillskottet är 4åringen som vi hämtade i Danmark innan jul. Jag hoppas hon ska kvala in till amatör-touren i Falsterbo med sin lite äldre skäck Zorro som hon köpte i somras och komma ut på unghästtävlingar med 4åringen.