Både Figo och Plexus skötte sig bra igår när jag red! Red P när jag kommit hem efter jobbet (runt 19) under tiden min syster hade hoppträning i ridhuset. Det var som om dom andra hästarna inte ens existerade! Efter det mockade jag innan jag gjorde iordning Figo inför träningen för mamma 20:50! 

Packade det sista imorse, tvättade benen på Fig,i, masserade och knoppade innan lunch. 

Nu sitter jag i bilen med mamma och lyssnar på Lejontämjaren av Camilla Läckberg. Figo står snällt i släpet och om någon timme är vi förhoppningsvis framme i Eskilstuna. 18:21 startar jag PSG – håll tummarna! 

Plexus har idag en lugnare dag och ska få tänderna fixade av världens bästa tandtekniker och pappa (Benny). Han trivs för övrigt som fisken i vattnet hemma hos oss, äter ordentligt och är väldigt lugn. Just nu går han själv i hagen men planen är att längre fram släppa ihop honom med någon av våra, så han slipper gå själv i sommarhagarna när det blivit bättre väder! 

Hoppas ni får en fin dag!