Ja visst, så lät det igår. Innan världens superförkyldning drog in precis innan jag skulle till jobbet. Sån galet dålig tajming! Har så ont i halsen och i mina bihålor, men kroppen känns ganska fräsch ändå. Men efter tävligen på lördag så lär jag vara ett vrak. Då har jag som tur var lite över 1 vecka på mig att bli frisk innan årets första meeting. 

Figo hade mys-dag igår innan jag hade mys-kväll i soffan efter jobbet (jobbade 10-18) med te och glass för att lindra mitt halsont, kan ju inbilla mig att glassen har någon mer effekt än att det är gott för stunden hahah… 

Idag är det jobb 10-18 igen innan jag ska hem och rida ♥️ och packa inför tävlingen. Trots att jag mår skit så är jag otroligt taggad och sugen. Främst av allt vill jag bara tvätta Figo och alla hans grejor så att han blir super-ren, haha! Älskar när allt är rent, jag har inte kunnat med att tvätta mer än bara benen pga. kylan – men nu har jag ju tävlingen som anledning ??