Igår red mamma Figo. I princip första gången på två år. Då hade hon lånat honom av pappa (han var fortfarande hopphäst då) för att hon så gärna ville tävla på en hemmatävling (mamma har en lång skadehistorik och samma gäller hennes ena häst). Figo är ju stabil och snäll så han var ett givet val för ett sånt event! Det blev nog en LC/LB. 

Då såg han ut såhär – lite skillnad från nu! 

Hon hjälper ju oss en eller flera gånger i veckan med träning och kan ju Figo utan- och innantill. Och det var så kul att låta henne sätta sig upp och känna hur det känns. Han ger ju verkligen en magiskridkänsla. Mamma tyckte det var ganska stor skillnad från för två årsdag haha ? 

Dom var riktigt fina ihop! Och om hon vill så får hon givetvis tävla honom också om det inte krockat med mitt. Hade hon varit kvalad på honom så skulle hon kunnat tävla honom i helgen när jag ändå var sjuk, hade varit perfekt! Men det blir upp till henne i så fall ?

Kul för mamma också att få göra piruetter och bytesserier – det var ett tag sedan! Men om ett år så är hon nog på den nivån med Grace också! 

Imorgon är det träning för Peter och om jag känner mig tillräckligt bra så tränar jag – annars får mamma rida! Hur som helst så blir det träning för Figos del ☺️Finaste mamma och Figo i kvällssolen ☀️