J Lindström Dressage

Eat - sleep - ride - repeat

Mot Åstorp

Godmorgon allesammans!

Blev en lång kväll igår efter jobbet med all packning, jogg med Figo, tvätta honom, packa lite till, packa mina saker osv.. Eftersom jag jobbade till 18 och inte var hemma förrän 18:45 blev det så sent.

Figo skötte sig bra igår när vi joggade. Han var lösgjord och som en gummiboll i kroppen, ibland kom hans framben upp men det kändes mer som en reflex från muskelminnet och det försvann lika fort som det kom! Var så orolig över att han inte skulle kännas okej, men han var sååå rörlig och uppmjukad i kroppen. Figo var ju som sagt sned i bogen och även ytterst lite sned i korset, men det fixade vår equiterapeut till – det är så himla skönt när man har ett sånt fantastiskt team runt om kring sig! Ingenting är omöjligt och allt går att lösa, speciellt när man har bra folk man kan lita på och som alltid ställer upp.

Gick upp i morse vid 6 för att fodra hästarna och packa in alla sakerna i transporten. Gick en promenad i det härliga vädret innan det var dags att lasta på och åka iväg. Jag är verkligen så taggad inför det här och jag har en sån bra känsla! Givetvis så går det som det går och jag är nog nöje med vad som helst, bara det att vi tagit oss hit känns fatastiskt! Detta är vår första nationella tävling och samtidigt vårt första nationella meeting. Mamma är med mig som alltid, groomar, håller koll och hjälper mig med allting! Vad skulle jag göra utan henne… Saknar dock minà största supporters – Lena och Jenny Lernbring!

Figoclinic

Härlig bild på Figo från clinicen i tisdags, tagen av Lotta Karlsson på Karlssons bild & original 

 

1 Kommentar

  1. Vad rolig att följa er, Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*