J Lindström Dressage

Eat - sleep - ride - repeat

När världen vänds upp och ner 

Jag har under 1 års tid siktat in mig på att rida YR-SM, under mitt sista år som YR. Jag har kämpat och slitit som ett djur varje dag tillsammans med min underbara häst. Gjort allt jag kunnat föra för att förebyggs skador och se till min hästs bästa och hela tiden se till att han tycker att träningen är lika rolig som jag tycker.

Men förra veckan började dippen. Han gick omkull i stallgången, mitt framför ögonen på mig. F**n… Det har aldrig hänt förut. Och något efter det kändes konsigt men imorgon kommer vår equiterapeut ut och kollar till honom. Hoppas hoppas hoppas att han hittar något och kan rätta till det för annars vet jag inte vad jag gör. Jag kan inte inbilla mig något sådant, något är fel. Hade det inte hänt så hade vi kvalat förra helgen, jag är övertygad..

Jag har gråtit och försökt komma igen MEN i söndags fick jag ett meddelande angående SM. I TR står det att kvalen ska vara gjorda innan efteranmälningstidens utgång, men i SM-specifikationen står det att kvalen ska vara gjorda innan ordinarie anmälans utgång…:( . 

   
 Jag hade en tävling 15-16 maj och en 23 maj, sista helgen innan SM. Eftersom jag var övertygad om att jag fick kvala hela vägen fram till SM (efteranmälningstiden går ut 30 maj). Men nu visar det sig att jag måste vara färdigkvalad innan 12 maj. Allt kändes (och känns) så hopplöst och jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Men jag har verkligen världens bästa föräldrar som ställer upp i vått och torrt!! Så nu blir det Eskilstuna på fredag och Dagstorp på lördag. Alltså Stockholm ena dagen och Skåne andra dagen, allt för ett SM. Men vi är så nära och jag vet att vi kan. Jag ska ge alltid vi har… 

   

1 Kommentar

  1. Åh håller alla tummar!!
    Jag vet själv hur det är att vilja såååå mycket till ett SM! Har också varit där som YR! För mig hjälpte det att inte tänka på % så mycket utan bara fokusera på min ridning, hur jag skulle prestera för att komma upp i kval%. När väl % hetsen släppte hos mig så ramlade kvalen in på rad:) Håller tummarna!:-))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*