Hej gänget!

Dagen har gått i ett… Började med att åka in till Ulricehamn för att hämta nya linser som jag ska prova under dagen tills jag ska på återbesök 17:15. Än så länge känns dom jättebra och jag ser för första gången ordentligt med månadslinser! Så skönt, jag ser bäst när linsen ligger i 65graders vinkel men om jag förstod det hela rätt så finns linser bara i 60 och 70 grader, men nu har vi hittat en lins som glider åt rätt håll i alla fall, innan har jag sett suddigt främst på högerögat heeela tiden och inte prioriterat att ta tag i det…

När jag kom hem så pluggade jag en lite stund innan jag red Figo vid 11:30. Vi körde ett lite kortare pass idag, men relativt intensivt. Jag red aldrig ihop och upp honom till 100% men övade lite på piruettgaloppen (kvartsvändningar på fyrkant) sedan gjorde vi byten i vartannat med lite bättre tempo än vanligt och sedan red vi igenom travdelarna ut PSG och Int1 (öppna, volt, sluta).

Efter det så fodrade jag hästarna lunch och resten av eftermiddagen har jag pluggat och klippt ihop ett videoklipp (follow me around-klipp) från dagen i stallet, tänkte att det vore kul för er att hänga med! Kameran dog dock precis när jag ridit färdigt så ni fick tyvärr inte följa med efter, hehe. Klippet kommer upp här under kvällen.

Nu ska jag städa lite snabbt och hoppa in i duschen innan jag ska hämta bilen på verkstaden, som fått på sig sina sommardäck och sedan tillbaka till Synsam för återbesöket!

img_1537.jpg