Tänka sig att världens mest fantastiska häst är min! Inte trodde jag när jag fick honom för 1,5 år sedan att vi redan nu skulle ha startat Intermediare 1, mer eller mindre befäst passage och börjat med piaff och gör byten i varje som rinnande vatten! Blir så jäkla glad av att träna med min bästa vän! 

Men i vilket fall, piaff! Förra veckan skulle vi testa piaff, så mamma gick bakom med långpisk. Först förstod han inte riktigt, så han galloperande på stället, ryggade osv. Lämnade piaffen och gjorde istället en kortsida i passage. Försökte igen med piaffen och direkt så trampade han på stället, haha! Han är allt bra smart han! Gjorde samma sak åt andra hållet, där han gjorde samma ”misstag” och efter lite passage förstod han precis! Det är så häftigt när man känner att han verkligen förstår. 

Men det här är långt ifrån en färdig piaff haha ?. Figo är ju 181cm hög och när han trampade på stället så var det hög intensivt, minst sagt. SÅ SMÅ STEG, och det gick SÅ FORT, haha! Sån konstig känsla. MEN, det var på stället och bara det är ju fantastiskt för att göra det för första gången ? Så stolt och glad över min underbara häst!