Det har varit en riktigt rolig helg men det är ändå så skönt att vara på väg hem nu. 

Jag och mamma är verkligen världens bästa team och jag är så glad att jag har henne! Om hon inte skulle vilja bara en del av min satsning så tror jag inte att jag skulle vilja fortsätta, hon är sån stor del av det här. 

Det har varit tre härliga dagar i Åstorp trots kallt väder. Det är så roligt bara att få möjligheten att träffa sina vänner och se dom prestera inne på banan.

Tävlingarna i Åstorp bjuder som vanligt på riktigt bra och inspirerande ridning. Och det är lätt att se vad som går hem på olika nivåer, alltså junior, Yr, int1 och Grand Prix. Jag nu fullproppad av inspiration och är så taggad på att åka hem och träna och bli ännu bättre. 

Vi har gjort en fantastisk resa på bara ett år, för just exakt ett år red vi YR-klasserna här nere och en domare hade oss som lägst på 54% ena dagen. Vi har verkligen kommit så långt från just den dagen. Då var jag där och hoppades på att vi skulle kunna ta oss runt programmen någorlunda. Nu vet jag att vi kan och känner att vi verkligen har där att göra (dessutom i ett svårare program än då) och jag förväntar mig nu också ett annat resultat, vilket vi också fått. Jag är så nöjd.