Nu är jag och mamma med efter en riktigt hektisk dag! Jobbade 10-16, var hemma 16:25 och satt på Figo vid 17. Tränade ett pass för mamma och han kändes riktigt bra! Bästa hästen. 

Tvättade sedan honom pch putsade det sista medan pappa packade in allt i transporten och packade hö. Jag måste verkligen få säga att jag har världens bästa föräldrar som ställer upp till 110%. Fixar och donar, håller träningar kör land och rike runt och alltid uppmuntrar till bra hästhållning och att alltid sätta djuren i första rummet. 

Det kändes omöjligt att hinna iväg till 19, MEN tro det eller ej. 19:10 satt vi i bilen påväg till Hammarö, Karlstad. Och 10 minuters försening känns ju överkomligt! 

När vi kommer fram ikväll ska Figo promeneras med en snabbis innan han får sova och vi får åka till hotellet. 

Den här helgen kommer bli så rolig. Att få titta på massor av inspirerande ekipage, hänga med fina vänner och njuta. Jag känner ingen som helst press över mina prestationer i helgen, denna helgen är absolut bara för att det är roligt! 
  Ska någon av mina fina läsare till SM i Karlstad denna helgen?  

Plexus har vaccinerats idag, och det passade ju perfekt med att jag åker iväg med tanke på att dom ska ta det lugnare några dagar efter det 🙂