Godmorgon! 

Idag är en fullspäckad dag… Just nu sitter jag och väntar på att få gå in på en arbetsintervju. Jag har ju haft min halvtid i inredningsbutiken i tre år men den butiken ska stängas ner vid årsskiftet och det var därför jag tog tillfället i akt att starta upp egna företag. Jag skulle alltså ha min halvtid året ut och börja med företaget men nu går det sämre än förväntat för butiken och jag har därför knappt några timmar kvar där. Så nu har jag sökt ett deltids jobb med minst två pass i veckan (frivilligt om man vill jobba mer).

Det är svårt att hitta ett jobb som stämmer överens med att ha eget och satsa inom ridsporten men hittills så känns det här jobbet lovande. Tills nästa år hoppas jag att mitt egna företag är igång såpass att jag kan försörja mig på det, just nu är jag bara i en uppstart. Jag har ju en häst på försäljning hemma nu och om ett par veckor kommer nästa häst som ska stå hos mig i träning i en månad. 

Efter intervjun ska jag till stallet för att mocka och ev rida en häst innan jag ska iväg till Herrljunga för att hålla träningar. Väldigt roligt att det på kort tid blivit så pass många som vill träna för mig. Framöver vill jag  även utbilda mig till c-tränare 😊


På prisutdelningen i helgen fick jag låna en frieser som jag ridit tidigare (Russel hade redan åkt hem)