Åhh, jag vill att tävlingen i Åstorp ska vara nu, nu, nu! Jag har redan satt igång att tvätta diverse täcken, handdukar, skydd och till och med fått tvättat tävlingsskåpet – det ni! Jag älskar verkligen att packa, men blir också väldigt lätt stressad om det kommer nära inpå, och jag som lever med migrän 24/7, så underlättar det i alla fall liiiite att sätta igång och packa i tid!

Jag funderar över Figos planering de kommande två veckorna. Jag känner mig samtidigt väldigt lugn, vi kan det här nu! Det finns inga delar – varken ur vår Int 1 kür eller den vanliga Int 1 som jag känner att vi inte kan få till. Vi kan de vi behöver kunna och känner oss väl förberedda – denna vintern har gjort oss gott på träningsfronten! Det finns ju dock aldrig några garantier för att det ska gå vägen på tävlingen, men det är skönt att slippa stressen inför årets första lite större meeting att vi måste hinna lära oss massa saker, man kan alltid bli bättre – ja – men jag känner att läget är under kontroll.

Därför ska Figo nu få ett par dagars vila, har märkt av nu den senaste veckan att han haft lite träningsvärk – främst i höger bak – men det är helt förståeligt med tanke på hur hårt och mycket vi tränat på under vintern! Dessa lugnare dagar ska nu istället bestå av massage, promenader, ännu mer massage och värmefilten – tror Figo kommer vara helnöjd. Sedan sätter vi igång och joggar lite. Förhoppningsvis ska vi träna till helgen för mamma och nästa tisdag är det dags för Peter-träning igen – perfekt innan Åstorp!

Där har ni planen för de kommande två veckorna, inget spikat, men där har ni i alla fall grunden…