började dagen som vanligt imorse, myste med valparna, släppte ut hästarna och ringde sedan ett samtal påväg till jobbet till min älskade Grace. Världens bästa vän! Även om hon inte alls är ”intresserad av hästar så frågar hon och lyssnar, och hon förstår utan att det blir komplicerat och invecklat. 

Jobbade till 14:30 innan jag åkte hem igen för att jogga Figo, rida Armani och…. Vänta på den nya hästen!! Figo gick bra, men han var kissnödig hela passet (såklart…). Så kunde inte känna igenom honom som jag egentligen hade velat. Men hade absolut inte en dålig känsla utan bara okej. Imorgon är det dags för dressyrträning och på fredag är det sommsagt tävling! 

   
    Runt 19:00 rullade Malin in med bilen på vår gård, med världens finaste Plexus bak i släpet. Malin är gravid och har frågat om jag vill låna Plexus av henne. En högrest, 178cm hög, vacker fux! Har provridit honom en gång innan och utan tvekan finns det massor av tryck i den hästen! Och det bästa av allt, han och Figo är varandras motsatser – perfekt för mig och min ridning! Jag känner Malin genom att vi tränar båda för Bo Jenå och vi har varit på samma tävlingar under förra året och början på detta året. Nu ska Plexus stå här hos mig på obestämd framtid, så jag ska få träna och tävla honom. Det blir win-win för både mig och Malin och ni kommer nog få höra en hel del om Plexus här på bloggen!  Det här ska bli så himla roligt! Red han nu på kvällen när Malin var med och även om det inte gick dåligt alls första gången när jag red så kändes det väldigt mycket bättre idag. Har hittat lite mer knappar, men det svåraste är bytena, men så är det ju alltid med alla hästar. Plexus har inte svårt för byten men vi måste bara fått synkat ordentligt och jag måste lära mig hur han vill ha det! Det här kommer bli bra 🙂 

 
Och här är han, Plexus