Ja alltså, vad ska jag säga? Haha… 65.917% i dagens Int1 kür, alltså 0.083% från ett kval, känns ju som ett skämt 😂 min vanliga otur när det kommer till kval  

Idag var allt överlag mycket bättre, både känslan och poängen vilket såklart känns jätte roligt! Inridningen och sista halten blev inte alls bra, han föll framåt och trampade runt, i inridningen började han även rygga, händer ju aldrig annars. Så där fik vi 5:or av alla domare. 

Gjorde två jättefina serier och borde såhär i efterhand nöjt mig med dom. Men i programmet har jag även två serier på slutet. Så jag gjorde dom och fick såklart en miss i treorna. Det får bara inte hända. Känns som om han satt det i ett dåligt system, för han är ju väldigt bra på att byta egentligen men nu missar han ofta. Piruetterna var också bättre idag men inte tillräckligt bra! 

Som ni hör så kunde väldigt mycket blivit bättre 😊 men jag är ändå väldigt nöjd! Och det känns kul att kunna träna vidare och bli ännu bättre! Såklart tråkigt att vi inte fått några poäng alls i de två första kvalen, väldigt konstigt system, men vi har ju fler chanser på oss! 

Hade det inte varit för de där jäkla 66% så hade jag nog varit ännu mer nöjd! Vi blev ju tvåa! Tänk att han är min, och att jag får göra den här resan med honom. Det finns så mycket som kan bli ännu bättre ❤️

Förra veckan fick vi kommentarer på att han måste vara mer samlad och mer bärig men det sa inga domare idag – då måste man ju göra något rätt i alla fall ☺️