Påbörjade precis ett annat inlägg här till er, men känner mig inte helt redo att dela det innehållet med er än, så det får vänta!

Figo har ju känst så himla fin det senaste och även sett väldigt fin ut när mamma och pappa har ridit honom, det känns så otroligt roligt. Speciellt (även hur dumt det än låter) att få låta mina underbara föräldrar rida och träna med min fantastiska häst – känslan som han ger en är verkligen magisk!

Idag står ett lättare pass på schemat och imorgon hoppas jag kunna träna lite hårdare. På tisdag blir det förhoppningsvis träning för Peter och redan näst-nästa vecka är det Strömsholm. Nästa vecka jobbar jag måndag, onsdag, torsdag och fredan innan jag på fredag eftermiddag styr bilen mot Uppsala för att sendera helgen där tillsammans med min absolut bäst vän och sedan hämta hem henne till Ulricehamn för sommaren, bästa bästa. Jag känner mig dock en aning stressad men ändå så pepp! Idag har jag dessutom skickat in sista inlämningen till universitetet och så hoppas jag att den och senaste hemtentan blir godkänd… Håll tummarna!

Nu är veterinären på väg hit för att kolla på en utav våra hästar samt att vår ena hund (lämpligtvis) har skadat bakbenet så den ska röntgas…

DSC_0085 DSC_0092 DSC_0095Från SM i Karlstad förra året