Igår fyllde storasyster 23 år och därför hade vi fest här hemma och idag mår jag oförskämt bra 😉 

Vid 14:30 kommer det hit en häst som jag försöker hjälpa att befästa bytena på. Har ridit honom tidigare (senast ett år sedan) men då har vi inte övat så mycket på bytena). Ägarinnan vill nu komma vidare och känner att hon behöver hjälp att befästa bytena ordentligt. Det är en fin häst och jag gillar verkligen att rida olika hästar så det är perfekt! Red honom igår och för att vara första gången på över ett år sedan jag ridit honom och första gången vi övade byten så gick det väldigt bra! Han kommer som sagt hit idag igen och förmodligen på onsdag också. 

Efter det ska både Plexus och Figo ridas. Figo ska få öva på sin tävligstrav (som vi har väldigt svårt att få till hemma) och Plexus ska joggas och sedan ska jag försöka rida ut honom en sväng. Han är lite osäker när det gäller att rida ut men det går bättre och bättre för varje dag! Dom senaste dagarna har vi skrittat en runda runt gården (inte alls lång sträcka) och igår var han inte det minsta brydd! Han är så otroligt cool för att bara ha varit här i 1,5 vecka, sån härlig häst! 

Figo har lekt hela förmiddagen i hagen, försökt skrämma upp alla andra genom att springa som en idiot, så på bakbenen, sparka bakut och slå med framhovarna i marken. Men han skrämmer nog mest upp sig själv 😉 Om inte annat tycker han själv nog att han är ascooooool.