J Lindström Dressage

Eat - sleep - ride - repeat

Tankar om Hammarö 

Planen var att i Hammarö denna helgen rida två starter som på alla tvådagars meeting vi varit på hittills. Men hade anmält mig till tre klasser – PSG på fredagen och PSG+FEI Mästerskap på lördagen. Varför jag anmälde mig till tre klasser var för att jag låg som reserv i alla  vid anmälningstillfället och inte visste vilka klasser jag skulle komma med i. 

Skulle sedermera stryka mig i en klass på lördagen men har velat fram och tillbaka mellan mästerskap och PSG flera gånger. PSG är ju vårt favoritprogram men å andra sidan OM vi kommer till SM så måste jag ju rida det programmet ändå och då är det ju lika bra att öva! 

Nu blev det ju dock så att jag glömde avanmäla mig… Och har helt enkelt bestämt mig för att rida alla tre, eller ja… Tre chanser att kvala till SM är ju bättre än två, men skulle jag lyckas kvala redan på fredagen så blir det nog bara en klass på lördagen. Men har jag inte lyckats få 64% i dom två klasserna så får faktiskt Figo orka gå en klass till, finns ju inget som säger att det skulle bli bättre – MEN då har jag i alla fall tagit alla chanser jag kan få. 

Ska bli så roligt i helgen! Vi ska bo hotell med Sara & Åsa Glennhammar och Lousie Nilsson ska också vara och tävla (hon kanske också ska bo på hotellet – kul i så fall!) , så söta tjejer!!  

 

1 Kommentar

  1. Jag håller tummarna för er nu! Kram! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2018 J Lindström Dressage

Producerad av WebArtDesignUpp ↑