Igår var tredje starten någonsin för Chocolate och vilken sådan! Han är verkligen en fantastisk häst. Första gången hade vi både framridning och tävling inomhus, andra gången framridning utomhus och tävling inomhus, igår var det framridning inomhus, collecting utomhus och start utomhus – så nu har vi testat på allt 😉 Visst att det är en vaken häst med lite nerv men är jag lugn så håller han sig på mattan!

Igår gjorde jag även första tävlingen någonsin som jag åkte utan någon av mina föräldrar! Spännande men det gick ju såklart jättebra, jag har ju tävlat sedan jag var 10 år så jag kan ju dt vid det här laget. Min sambo körde hästen (hade tänkt köra själv men min sambo ville gärna följa med) och min bästa vän Carin <3 följde med och groomade! Det var så kul att åka iväg ihop och jag är så glad att dom ville följa med 🙂

Vi red vår andra MsvC1 och är nu kvalade till MsvB, vår ritt fick 67% och hamnade prcis utanför placering trots lite missar här och var. Fokus ligger på att han ska få en bra och positiv upplevelse och sedan får det bli dom resultaten det blir, hade inte haft några problem alls med att lägga ner honom eller göra en extra volt om det hade behövts. Jag är så oerhört stolt över Chocolate och väldigt nöjd med gårdagen!