Det är inte alltid så lätt att heta Russel 🙈 Överlag så var han mycket lugnare och har landat liiite i tävlingsprocessen, men han tycker fortfarande det är jobbigt med nya miljöer. Det är trots allt bara tredje tävlingen och typ 5e gången borta så jag förväntar mig verkligen inget annat. Nu är det dessutom några månader sedan förra tävlingen och vi måste verkligen få mer kontinuitet för att avdramatisera hela grejen.

Han var bara lite stressad när vi kom fram till tävlingsplatsen men precis som dom tidigare gångerna så lugnar han ner sig betydligt när jag har hoppat upp. Jag märker verkligen hur han lägger över ansvaret på mig och litar på att jag inte rider honom rätt in i döden (haha). Han är väldigt ridbar men samtidigt tittig och lite fundersam. Vill mycket.

Framridningen var fin och vi var faktiskt väldigt städade där 😉 men när vi kom in på banan (tävling utomhus, framridning inomhus) så blev han så himla rädd för den lilla tappra publiken på 20 pers som var där och kollade. Dom satt längst med långsidan och till en början bara sprang han där ifrån med huvudet rätt upp och jag hade ingenting att säga till om 😅 men allt eftersom tog vi oss närmre…

Han var spänd överlag genom programmet och vi hade lite problem med att närma oss den långsidan men tyckte ändå att vi redde ut det så himla bra. Han var tittig men blev aldrig skrämd så det blev en bra upplevelse för honom. Han måste bara förstå att han inte kommer dö och att det inte är så farligt. Vi använde betygsskalan från 4-8 idag, haha.

Efteråt kom Bobo Lundberg fram och berömde mig för mig fina häst, det gjorde mig otroligt glad. Han är verkligen något extra ❤️

Vi satte första kvalet till msvB i alla fall, alltid något 😉 64,149%.