hallådär! 

Förlåt för lite dålig uppdatering… Jag och Figo har haft två lugna dagar. Igår var planen en lång uteritt i det fina vädret men för att matcha träningen med tävlingen i helgen fick han istället gå en promenad på ca 30 minuter, vi gick bort tillsommarhagarna och Figo fick beta grönt gräs, snacka om lycklig häst! Han hade dessutom fått gå hela dagen utan täcke i hagen… 😉 

 

 

Älskar hans sommar-färg ♥️

 Idag började jag min dag på gymmet och väl hemma gjorde jag några sena ansökningar till diverse psykologi-kurser i höst. Vid lunch tog jag mig ut till stallet och red min fina fina häst. Vi red ut en lång sväng med både skogsträning (med rötter, stenar osv så han får lufta ordentligt på fötterna och tänka lite själv) och sedan klättrade vi i backe fyra gånger. Också väldigt nöjd häst även idag, han blir glad för det lilla och det bästa är att vi älskar precis samma saker! Vi fick även mijlötränat med både skogsmaskiner och gräsklippare, ska inte påstå att han var helt orädd med ändå lugn, höll sig på marken och lyssnade på mig. 

   

  

Jag strävar städigt efter att ha en nöjd och glad häst, för en glad häst vill sammarbeta och ställer även upp när det blir jobbigt. Genom att hålls honom positiv tror jag att vi kan komma längre fortare. Och jag personligen tycker inte det finns något bättre än när hästen är med en genom ett helt träningspass och tycker att det är lika roligt som en själv. Just döende varvar vi hård dressyrträning och tävling med både hoppning och uteritter. Glad häst har en glad ryttare.