God morgon! 

I helgen var jag och min sambo på spa så Figo fick vila två dagar i rad, men så fort vi parkerade hemma utanför lägenheten i måndags vid 18 så styrde jag min bil ut mot stallet och red ett pass. Figo var otroligt pigg och det är något jag inte är van vid, haha…. 😬 Han har liksom samma energinivå hela tiden – aldrig galet pigg och sällan trött. Han är inte heller en sån häst man inte behöver driva på för att han ska gå fram – han är lagom. Men i måndags var han pigg, och det är ju alltid lite roligt när dom busar till det tycker jag (Figo är alltid snäll). 
I tisdags tränade vi för Peter och det gick bra. Han var lite hård i handen, alltså inte så lösgjort som vanligt så jag fick ingen magisk känsla. Men han gjorde ändå det han skulle väldigt bra och det var kul att se på filmen efteråt att han ändå såg väldigt fin ut även om det inte kändes 110% 😊 

Igår tränade vi för mamma och då kändes han bättre i handen i alla fall, vilket var skönt! Båda dagarna tränade vi på inför Int1 starten i Lidköping på söndag och övade på delarna ur programmet 😊 Idag ska vi bara jogga, alltså rida ett lösgörande yoga-pass.

Det finns några klipp på min Instagram @jlindstromdressage från träningen i tisdags om ni vill se 🐴