Det här Med tränare är ju som en riktig djungel… Det är så viktigt att hitta någon som man klickar med, som ser till ens egna önskemål och drömmar och som matchar en i ridningen! Jag gillar klassisk och lugn ridning som är i harmoni med hästen, ologiskt ”nytänk” som förvirrar är inget för mig.. ? 

Som många av er vet tränar jag främst för min mamma, en till tre gånger i veckan. Hon är helt fantastisk och vet precis vad som behöver fixas till, ser små detaljer. Men det är nyttigt för oss båda att träna för andra. Hon är alltid med när jag tränar för andra och tar in mycket av vad den andra tränaren säger så vi kan jobba vidare på det hemma! 
Under ponnytiden tränade jag varannan fredag i Skene (1,5 timme hemifrån) för Sten Åstedt, hans träning fungerade jättebra för mig och min ponny. Under denna tiden (när jag var tonåring) var det dessutom svårt för mig att lyssna på mamma, så tränade inte alls lika intensivt för henne som jag gör nu. 

Med Figo tränade jag ett par gånger för Anette Christensson i Lidköping men gick sedan över till Bo Jenå i november förra året (tränar för honom i Landvetter). Hans träning har varit guld värd för oss, det har verkligen gett oss SÅ MYCKET för att hjälpa oss framåt. Det tråkiga är att det inte blir tillräckligt kontinuerligt… Ibland är träningarna inställda, någon gång var jag utomlands osv… Planen har varit att komma ner och träna hos honom istället (typ i somras, men då skadade ju sig Figo). 

Snart är det dags för vintervila och efter det ska vi (jag och mamma) förhoppningsvis ta oss ner till Rosé Mathissen och träna över en helg! Efter det ska vi förhoppningsvis börja träna varannan vecka för Peter Härnstam! Är så himla taggad på min och Figos framtid tillsammans! Hoppas verkligen att vi båda matchar bra med både Rosé och Petee 

  
Jag och underbara Plexus som nu är såld!