Det är hopplöst ibland att hinna uppdatera er, tycker att jag var ganska aktiv där ett tag 😉 Men så missar man en dag och då är det kört… haha!

Veckorna springer fram och det händer så mycket roliga saker hela tiden! Älskar livet just nu, är så otroligt tacksam över att jag kan leva min dröm med hästarna.

I förra veckan kom en ny häst för snabbvisit och en veckas träning hos mig, det var som natt och dag mellan första och sista passet. När jag hoppade upp första gången så tänkte jag för en sekund att det här går aaaaaldrig, men så bra det gick och så fin han blev! Det gäller bara att tänka lite utanför boxen, denna gången provade jag tillexempel ett annat bett och hästen var så himla mycket mer tillfreds med det redan första gången.

Igår kom även en ny häst, Welli <3 12årig valack som ska sättas igång efter sommarvila och sedan kommer han ut för försäljning genom mitt företag. Han är en stor herre på 176cm, men precis som med Figo är han lika snäll som han är stor. Idag red vi ut och travade på grusvägar och han var hur cool som helst och så himla mysig. Sedan fick en större sommarhage att gå i och det tog han också med lugn, han känns så trygg i sig själv. Ska bli riktigt roligt att träna och sedan hitta en bra ny ägare och ryttare till honom, han kommer göra någon riktigt glad 😀

Nästa vecka kommer det en ny häst igen, ja ni hör ju! Det är så roligt att driva eget!